Mijn naam is Hennie Bolster, ben 56 jaar oud. In 1980 ben ik begonnen met het africhten van honden. Ik ben begonnen bij de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging (KNPV) vereniging " HDC Twente" in Enschede. In 1984 ben ik overgestapt naar de vereniging "Ons Ideaal" te Hengelo waar ik nu nog lid van ben. In 2007 is onze vereniging samengegaan met PHV "Speur en Verdediger" te Borne. In deze 34 jaar heb ik meerdere honden voorgebracht bij de KNPV. 10 certificaten PH I, 1 keer PH II en 1 keer Object. In 1986 ben ik geslaagd als afdelingshelper bij de KNPV. In 2003 moest ik stoppen als afdelingshelper, vanwege het bereiken van de maximum leeftijd van 45 jaar.

In 1996 ben ik geslaagd als algemeen keurmeester van de KNPV. Ik ben algemeen keurmeester voor de programma's PH I, PH II en Objectbewaking. In de jaren dat ik algemeen keurmeester ben, heb ik meerdere keren mogen keuren bij de Nederlandse kampioenschappen van de KNPV.

In 2005 ben ik samen met mijn hond BEAU in 1 weekend kampioen van Nederland geworden in het programma PH II en Objectbewaking. In 2006 ben ik opnieuw samen met BEAU kampioen van PH II geworden.

In 2008 ben ik samen met mijn hond BARON kampioen van Nederland geworden in het programma PH I.